پنج شنبه 11 آبان 1396

زندگینامه حضرت داوود علیه السلام|داوود قاضی می شود

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به داوود قاضی می شود بپردازیم.

 تاریخ انبیاء (از آدم خلیفة اللّه (ع) تا خاتم رسول اللّه (ص)) 


داوود قاضی می شود(1)






داوود بارها از خداوند خواست تا او را به منصب قضاوت و دادرسی میان مردم منصوب کند، اما هر بار خداوند سختی این کار را به او گوشزد می کرد و می فرمود؛ مردم تحمل قضاوت ناعادلانه را ندارند. اما با اصرار داوود خداوند این شغل را به او واگذار کرد. داوود قاضی عادل و حق شناسی بود. او بی آنکه پرسش کند و یا تحقیقی انجام دهد، می دانست حکم را چگونه صادر کند، خداوند قدرتی به او عطا فرمود تا بتواند ظالم و مظلوم را از هم باز شناسد.



روزی دو مرد برای دادخواهی نزد داوود آمدند. داوود بی پرسش و گفتگو دستور داد گردن آن کسی را که خواهان بود بزنند. این کار او باعث شد تا مردم قضاوت او را ظالمانه تلقی کنند. داوود از پروردگار خویش کمک خواست.


پروردگار وحی فرستاد، ای داوود حکم تو بر حق بوده است، چرا که آن شخص قاتل بود و تو او را به قصاص جنایتش رساندی، اما چون نه پرسشی کردی و نه شاهدی خواستی مردم این حکم تو را ناعادلانه می دانند. محل اختفای شخصی را که آن مرد به قتل رسانده بود را به تو نشان می دهم، مردم را به آن محل ببر و مقتول را به آنها نشان بده. داوود به محل مورد نظر رفت و شخصی را که در زیر خاک مدفون بود، به آنها نشان داد و به اذن خداوند آن جسد به همه چیز اقرار کرد و دادرسی داوود را درست و عادلانه خواند.

[226]

خداوند به داوود وحی فرستاد که تو نیکوترین بنده من هستی اگر، به بیت المال که در دست توست دست دراز نکنی و آن را امانت نزد خود بدانی.



در زمان داوود مردم به طاعونی سخت مبتلا شدند، آن حضرت برای رفع بلا به بیت المقدس رفت. با دعای داوود مردم از طاعون نجات یافتند و در محلی که دعای او به اجابت رسید مسجدی ساختند. (برای ساخت این مسجد مدت یازده سال از عمر داوود گذشت).


هنگامی که موقع عرفات می شد، داوود به خاطر زیاد بودن جمعیت و صدای بلند آنها به دامنه کوهی پناه می برد تا مناجاتش به گوش خدا برسد. در این لحظه جبرئیل فرود آمد و او را با خود به جده برد و از آنجا به دریای سرخ برد، در عمق دریا صخره ای به مسافت چهل شبانه روز، وجود داشت و زیر آن کرمی زندگی می کرد.


جبرئیل گفت؛ بدان که خداوند صدای این کرم را در اعماق دریا می شنود، پس گمان مبر که صدایت در میان همهمه دیگران گم می شود.


روزی داوود با خود گفت؛ فکر نمی کنم کسی در کثرت عبادت مثل من باشد وقتی که نمازش به پایان رسید، قورباغه ای را دید که به داخل محراب آمده. حیوان رو به داوود گفت؛ قرائت زیبایت را همیشه می شنوم و شاهد عبادت زیاد تو هستم، اما بدان که من خداوند را هر شب هزار بار تسبیح می گویم.



1 - اقتباس از سوره ص و کتاب قصه های قرآن، رضوی.




دیگر اخبار
حدیث مَئُونَة حدیث مَئُونَة

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
حدیث درباره بلا و آزمایش|حدیث در مورد تحمل سختی ها حدیث درباره بلا و آزمایش|حدیث در مورد تحمل سختی ها

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
انسان در لحظه ی جان دادن چه می بیند؟ انسان در لحظه ی جان دادن چه می بیند؟

 بنا به روایات رسیده از ائمه اطهار (ع) یکی از ویژگی های لحظه جان دادن هر فردی کنار رفتن پرده ی غیب از مقابل دیدگان وی و مشاهده ی اموری می باشد که تنها بر محتضر امکان پذیر است.

ادامه خبر ...
شیوه های دعوت به نماز شیوه های دعوت به نماز

 کتاب «شیوه‌های دعوت به نماز» در پاییز 1393 توسط حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی تألیف شد.


ادامه خبر ...
زندگی نامه اُخنوخ دوم علیه السلام زندگی نامه اُخنوخ دوم علیه السلام

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به اُخنوخ دوم علیه السلام بپردازیم.

ادامه خبر ...
زندگینامه حضرت جرجیس علیه السلام|پایان زندگی جرجیس زندگینامه حضرت جرجیس علیه السلام|پایان زندگی جرجیس

یكی ازعلومی كه قرآن كریم بی اندازه بدان توجه نموده است تاریخ است،و  هدف قرآن ازبیان تاریخ گذشته هدایت انسان است.به همین منظور قصد داریم در این صفحه از پایگاه اینترنتی امور به پایان زندگی جرجیس بپردازیم.

ادامه خبر ...
چرا خوك حرام است|چرا گوشت خوک حرام است چرا خوك حرام است|چرا گوشت خوک حرام است

برخی از مفسران می‌نویسند:خوک حتی نزد اروپائیان که بیشتر گوشت آن را می‌خورند سمبل بی غیرتی است. و حیوانی کثیف است خوک در امور جنسی فوق العاده بی تفاوت و لا ابالی است و علاوه بر تاثیر غذا در روحیات که از نظر علم ثابت است،

ادامه خبر ...
حدیث در مورد بخل|حدیث در مورد خسیس حدیث در مورد بخل|حدیث در مورد خسیس

حدیث اصطلاحی در فرهنگ اسلامی و علوم دینی است که بیانگر سخنان نقل شده از زبان پیامبر(ص) و دیگر معصومین(ع) یا حاکی از رفتار و سلوک ایشان باشد.

ادامه خبر ...
اعمال روز عاشورا اعمال روز عاشورا

 روز شهادت اَبُوعَبْداللّهِ الحُسَیْن علیه السلام و روز مصیبت و حزن ائمّه اطهارعَلیهمُ السلام و شیعیان ایشان است 

ادامه خبر ...
عقاید اهل حق|اهل حق چه کسانی هستند عقاید اهل حق|اهل حق چه کسانی هستند

اهل حق بمعنى مردان حق است، و آن یك مذهب باطنى است كه معتقدان آن بیشتر در مغرب ایران زندگى مى‌‏كنند.

ادامه خبر ...
پردیس چاپگر باران

کارتریج ایرانی

ثبت آگهی منطبق با الگوریتم گوگل

آگهی ویژه,ثبت آگهی

دفاع شخصی کاربردی

دفاع شخصی کاربردی

آگهی رایگان

آگهی رایگان/درج آگهی تبلیغاتی

بانک اطلاعات مشاغل و اصناف

جامع ترین بانک اطلاعات کشور

خانه سالمندان یارین

خانه سالمندان / خانه سالمندان در پاسداران / مرکز سالمندان یارین

دسته بندی محصولات
دسته بندی آگهي ها
شارژ و تعمیر کارتریج

شارژ وتعمیر کارتریج لیزری

آگهی رایگان

آگهی رایگان

کانال دفاع شخصی حرفه ای

دفاع شخصی